Tervetuloa ostoksille! Tilaa nyt kirja itsellesi tai lahjaksi. Valitse KIRJAVALINNAT päästäksesi kirjaluetteloon. Select English.
e-kirja:  JÄÄRÄPÄÄ RAKENTAA SOTILASKAUPUNGIN
Uutuus

e-kirja: JÄÄRÄPÄÄ RAKENTAA SOTILASKAUPUNGIN

18,90 €
sis. 10 % ALV
JÄÄRÄPÄÄ RAKENTAA SOTILASKAUPUNGIN on kertomus suomalaisen sisun ja jääräpäisyyden voimasta vaikeuksien keskellä

Tarvitaan suomalainen jääräpää, joka lähtee 1970-luvulla Muhammed Gaddafin hallinnoimaan öljyrikkauksissa kylpevään Libyaan oppilaitoskompleksia. Tripoliin rakennettiin nopealla aikataululla yksi tällainen oppilaitos, jonka vetäjäksi ja projektipäälliköksi tuli kirjan kirjoittaja rakennusinsinööri Ensio Koliseva. Seuraa nyt mielenkiinnolla, miten suomalainen rakennusvienti otti ensiaskeliaan vaikeuksien keskellä. Niistä selvittiin vain jääräpäisellä päättäväisyydellä ja suomalaisella sisulla.

Eikä tässä vielä kaikki. Suomalainen jääräpää lähtee vuonna 1980 Irakiin Bagdadiin. Suomalainen rakennusvienti oli tuohon aikaan haluttua etenkin Irakissa, kunnes 1980 syttynyt Irakin ja Iranin välinen sota hiljensi markkinat. Suomalaisella jääräpäisyydellä päästiin lopulta maasta pois.

Tämän jälkeen rakennusvienti jatkui Liberiaan, jossa suomalainen urakointi jatkui vallankaappauksen jälkimainingeissa useita vuosia. Suomalainen jääräpää sai täällä akkunsa ladatuiksi kohti uusia vaikeuksia.

Hanki nyt mielenkiintoista lukemista edullisesti pimeneviin syysiltoihin, isänpäivälahjaksi, pikkujoululukemiseksi tai vaikka Pukin konttiin. Kirja on nyt saatavana edullisena e-kirjana sekä kaikille tietokoneille sopivana pdf-versiona että yleisimpien e-kirjan lukuohjelmistojen ja lukulaitteiden käyttämänä ePub-versiona. Hinta vain 18,90 €. Tilaa ja maksa verkkokirjakaupassa www.netbook.fi ja saat kirjan heti käyttöösi.

Kirja on aiemmin ilmestynyt nimellä Perheemme työmatkat Libyaan, Irakiin ja Liberiaan. Kirjaa on edelleen saatavissa verkkokirjakaupasta www.netbook.fi 39 € hintaan. Tee tilaus verkkokirjakaupassa, saat kirjan edullisena lähetyksenä lähimpään pakettiautomaattiin.


Arvosana
Tuotenumero: ISBN 978-952-69930-5-8 (pdf) 978-952-69930-6-5 (ePub)