Tervetuloa ostoksille! Tilaa nyt kirja itsellesi tai lahjaksi. Valitse KIRJAVALINNAT päästäksesi kirjaluetteloon. Select English.
Helvetin porteilla digitaalinen kirja pdf tai e-pub
Uutuus

Helvetin porteilla digitaalinen kirja pdf tai e-pub

8,80 €
sis. 10 % ALV
"Kolmessa sodassa olen ollu ja kaikki hävinny". Ilmari Kuuselan sotien 353 päivää

Liikekannallepanopäivästä 18.6.1941 alkoi ylimääräinen sotaharjoitus, jonka yhteydessä Kanta-Hämeen suojeluskuntapiiri perusti JR44:n. Rykmentti kuului 5. divisioonaan, joka myöhemmin tuli tunnetuksi Ilves-divisioonan nimellä. Hauholaiset kokoontuivat kutsun saatuaan kirkolle ja jatkoivat siitä marssien Parolaan. Sunnuntaina 22.6.1941 kuljetusjuna vei heidät JR44:n kokoontumispaikalle Mäntyharjulle, josta leiriydyttiin marssien 10 km päähän Ollikkalan maastoon. Seuraavan viikon aikana kuultiin uutisia, että vihollinen oli pommittanut Heinolan, Hämeenlinnan, Forssan ja Porvoon seutuja sekä Turkua. Sunnuntaina 29.6.1941 tuli virallinen tieto, että välirauha oli päättynyt ja sota oli virallisesti alkanut. 

Rykmentin miehet kuljetettiin junalla Hammaslahdelle, josta matka jatkui pitkänä marssina Öllölään. Yleinen hyökkäyskäsky annettiin 10.7.1941 ja rykmentti osallistui Korpiselän kylän valtaamiseen seuraavana päivänä. Tästä alkoi Ilmari Kuuselan vaellus kylä kylältä kohti Syväriä.

Lue kirjasta mielenkiintoiset taistelukertomukset. Faktana on SA:n kuvia sekä mm. kaatuneitten luettelot. Lue kirjasta mitä tapahtui kirjan päähenkilölle hänen päästyään perille Syvärille.

Kirjan pdf-versio toimii kaikissa tietokoneissa ja älykännyköissä, joihin on asennettu pdf-lukija. Pdf-tiedoston latauslinkki tulee Sinulle ilmoittamaasi sähköpostiin heti, kun olet vahvistanut tilauksen.

Pdf-version lisäksi voit tilata kirjasta e-kirjaversion (e-pub), joka toimii kaikissa yleisissä e-kirjojen lukulaitteissa, tietokoneissa ja älykännyköissä, joissa on asennettuna jokin e-kirjojen lukuohjelma. Tee valinta ostoskoriisi. 

Arvosana